Масивно легло от ковано желязо

Image Description

Леглото е изработено от ковано желязо с масивни крака и класически декорирани табли.Формата на таблите показва здравина,но и лекота в дизайна.Този тип мебели от ковано желязо са характерни за средиземноморските държави.Предлагаме разнообразие от форми и стилове.Ще добавим и друга тип мебел ,като н.ш. столове или мебели за седене.Мебелите от този материал са много здрави и индивидуални като стил и излъчване.


Предлагаме изработване и доставка на легла и спални от ковано желязо по заявка на клиента..Леглата и спалните от ковано желязо се изработват по каталог. .Възможни са вариации в цената, обявена за спалнята на снимката, в зависимост от индивидуалните Ви изисквания към изработката на спалнята..Можете да се свържете с нас по телефона или чрез формата за контакт - нашите консултанти ще Ви помогнат с повече информация, както и при поръчка на спалня от ковано желязо.,
Масивни спални от ковано желязо,Легла от ковано желязо по каталог

......

Каталожен номер: 20126-2683-978

Availability: 26 in stock

Изпратете запитване относно Масивно легло от ковано желязо

Желаете ли да ви предложим подобен алтернативен продукт в случай че към момента нямаме наличен или не можем да произведем такъв ?

* Задължителни полета

Вашето запитване е прието под No. 00000